Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 02. 2013. 18:02   >>  03. 02. 2013. 00:39

RUKOMET – LŠ

Poraz Budućnosti od Đera

Rukometašice Budućnosti upisale su poraz na startu Glavne runde Lige evropskih šampiona. Aktuelne šampionke Evrope ubjedljivo su poražene u Mađarskoj od Đera 27:17 (14:7).

Đer je, u reprizi prošlogodišnjeg finala Lige šampiona, opravdao ulogu favorita. Do poluvremena stekao je prednost od šest golova (14:8), koju je u 35. uvećao na deset (17:7) i praktično već tada riješio pitanje pobjednika.

Razlika je iznosila i 13 golova (26:13) u 57. minutu (26:13).

Budućnost je u najslabijem izdanju ove sezone, podbacila u odbrani, a u napadu nije imala rješenje za agresivnu odbranu domaćina i golmana Katrin Lunde Haraldsen koja je meč završila sa 18 odbrana.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Anita Gorbic sa sedam, dok je gol manje postigla Eduarda Amorim. U ekipi Budućnosti bolja od ostalih bila je Milena Knežević sa šest golova. 

Budućnost će u drugom kolu, 10. februara, ugostiti Larvik.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније