Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

26. 01. 2015. 21:33 >> 21:28

NAJBOLJI U 2014.

Majić i Knežević: Nagrada je velika čast

Lijevo krilo, Rudara Mirko Majić i srednji bek Budućnosti, Milena Knežević, proglašeni su za najboljeg rukometaša i rukometašicu Crne Gore u 2014. godini.

Majić, koji je seniorski reprezentativac, prošle sezone igrao je za Danilovgrad, iz kojeg je prešao u pljevaljski tim.

"To je za mene veliko priznanje i čast. Zahvalio bih se ljudima iz Saveza i kluba, a posebno mojim saigračima iz Rudara, jer da nije bilo njih ne bih ni dobio nagradu. Nastojaću da opravdam povjerenje koje mi je ukazano", rekao je Majić.

Knežević je u dresu Budućnosti igrala finale Lige šampiona, a sa reprezentacijom polufinale Evropskog prvenstva u Mađarskoj i Hrvatskoj.

"Drago mi je što sam dobila nagradu. Velika zahvalnost i mojim saigračicama, jer i da je neka od njih dobila nagradu sigurno da bi bilo zasluženo. Imali smo dosta dobru prošlu godinu, ali želimo da ova bude još bolja", rekla je Knežević.

Najbolji crnogorski rukometaš u inostranstvu je Fahrudin Melić, a rukometašica Katarina Bulatović, koja je prošle sezone sa Đerom osvojila Ligu šampiona.

Bulatović je ove sezone član Budućnosti. Nagradu za najbolju mladu ukometašicu "podijelile" su Đurđina Malović i Đurđina Jauković, dok je najbolji mladi rukometaš Filip Krivokapić.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније