Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

30. 01. 2015. 21:34   >>  21:29 1

ŠPANIJA NEMOĆNA

Francuska zakazala finale sa Katarom

Francuska je u polufinalu Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru savladala Španiju i skinula joj krunu 26:22, pa će se u nedjelju za titulu boriti sa domaćinom prvenstva.

Prvih deset minuta proteklo je u igri gol za gol, da bi Francuska golovima Karabatića i Narcisa povela 8:6. Do kraja poluvremena prednost "galskih pijetlova" je iznosila 3 ili 4 gola, a na odmor se otišlo sa vođstvom Francuske 18:14.

U nastavku, Španija je nakon sedam minuta prišla na minus jedan, ali je Francuska nakon toga ponovo uhvatila ritam.

"Furija" je pokuašla da se vrati, ali je na golu Francuske blistao Tijeri Omeje koji je zabilježio čak dvadeset odbrana. Francuska je na kraju slavila sa 26:22.

Mišel Gigu je sa pet golova bio najbolji strijelac Francuske, a po jedan manje dali su Narcis, Port i Sorendo. Sa druge strane, Ugalde i Kaneljas su postigli po pet golova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније