Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 02. 2015. 12:29 >> 12:24

SP U KATARU

Bez dopingovanih, Katarci poklanjaju sav profit

Na Svjetskom prvenstvu za rukometaše u Kataru, koje je juče završeno pobjedom Francuza u finalu, nije bilo dopingovanih igrača, saopštila je Međunarodna rukometna federacija (IHF).

Tokom turnira u Kataru obavljeno je 125 testova i svi su bili negativni.

"To je rekordan broj testiranja, a sada možemo potvrditi da je rukomet čist sport", sa zadovoljstvom je izjavio predsjednik IHF-a Hasan Mustafa.

Organizatori takmičenja, koji su mnogo uložili kako bi šampionat protekao u najboljem redu, uspjeli su da prvenstvo završe s finansijskim profitom. sav novac će otiću i humantarne svrhe.

“Sve što smo zaradili na prvenstvu ćemo dati u humanitarne svrhe", izjavio je direktor Organizacionog odbora SP-a Tani Abdulrahman Al-Kuvari.

Prema zvaničnim podacima Katar je od SP-a zaradio gotovo dva miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније