Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

06. 04. 2013. 08:18 >> 10:39
4

KVALIFIKACIJE ZA EP

Rukometaši u Izraelu, prenos na TVCG 2

Crnogorska muška rukometna reprezentacija igraće večeras, u Rišon Lezionu, protiv Izraela utakmicu četvrtog kola druge grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Danskoj.

U prvom duelu, u utorak u „Morači“, naši najbolji rukometaši uspjeli su da slave u posljednjim sekundama 29:28.

Crnoj Gori bi večerašnji trijumf značio gotovo siguran put na Evropsko prvenstvo naredne godine.

Duel u Rišon Lezionu počeće u 18 sati i 45 minuta po crnogorskom vremenu. Prenos utakmice, na TVCG 2 počeće 10 minuta ranije.

U drugom meču ovog kola, sjutra u Haleu, sastaće se Njemačka i Češka, koja je prvi međusobni duel pred svojim navijačima dobila 24:22.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније