Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

07. 04. 2013. 08:56   >>  09:04

CRVENE U 4. ŠEŠIRU

Danas žrijeb za rukometno EP kadetkinja

Crnogorske rukometne kadetkinje biće u četvrtom šeširu na današnjem žrijebu za Evropsko prvenstvo u Poljskoj, koji će se održati u „ERGO areni“ u Gdanjsku.

„Crvene“ su osvajanjem drugog mjesta na kvalifikacionom turniru u Baru od 22. do 24. mata, sa gorom gol-razlikom od Danske i ispred Austrije i Estonije, izborile pravo za kontinentalnu smotru koja će se održati od 15. do 25 septembra ove godine.

- Vjerujem da možemo da pobijedimo svakog rivala i nikoga se ne plašimo. Ostaje mali žal što smo na kvalifikacijama propustile u posljednjem napadu priliku da zasluženo pobijedimo favorizovanu Dansku. To bi nam donijelo lakši žrijeb, ali ne žalimo već se radujemo velikom takmičenju, za koje ćemo naporno raditi – rekla je Maja Savić, trener nacionalnog tima i bivša kapitenka seniorske reprezentacije.

U prvom šeširu, nalaze se Rusija, Danska, Norveška i Portugalija. Iz drugog šešira vrebaju Francuska, Švedska, Rumunija i Njemačka, a iz trećeg domaćin Poljska, Mađarska, Holandija i Hrvatska. Pored Crnogorki, u četvrtom šeširu su Španija, Češka i Slovačka.

Pravila žrijeba nalažu da se u četiri grupe prvo raspoređuju ekipe iz četvrtog, zatim iz drugog pa iz prvog šešira. Potom Poljska kao domaćin ima pravo da odabere grupu u kojoj će učestvovati, a preostale tri ekipe iz trećeg šešira će posljednje biti raspoređene žrijebom.

 

(ARENA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније