Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

07. 04. 2013. 18:46   >>  18:46 2

RUKOMET

Njemačka pobijedila Češku

Rukometaši Njemačke pobijedili su u Haleu selekciju Čaške 28:23 (15:12), u utakmici četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Danskoj.

Njemačka selekcija revanširala se rivalu za poraz u Brnu 24:22 i ostvarila drugi trijumf u drugoj kvalifikacionoj grupi.
Isti učinak, po dva trijumfa i poraza, ima i Češka.

Crnogorska selekcija juče je u Rišon Lezionu poražena od Izraela 28:25 i doživjela prvi poraz. Izreal je ostvario prvu pobjedu u grupi. Crna Gora je, nakon četiri kola, prva na tabeli sa šest bodova. Njemačka i Češka osvojili su četiri, dok je Izrael posljednji na tabeli sa dva boda. 

Kvalifikacije će biti nastavljene 12. juna kada će rivali biti Crna Gora i Njemačka, odnosno Izrael i Čeeška.

Najbolje dvije selekcije izboriće plasman na šampionat, kao i najbolja trećeplasirana selekcija iz svih sedam grupa.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније