Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

26. 02. 2015. 13:27   >>  13:21

ROSTOV NA DONU

Barjaktarović i Bulatović osvojile Kup Rusije

Crnogorske rukometašice Sonja Barjaktarović i Anđela Bulatović, članice Rostova na Donu, osvojile su Kup Rusije.

Rostov je u pred svojim navijačima, u finalnom meču završnog turnira, savladao Ladu Toljati 25:22 (12:12) i šesti put u klupskoj istoriji osvojio nacionalni Kup.

Pobjednik duela odlučen je u samom finišu kada je dommaćin, nakon neriješenog rezultata u 57. minutu, sa tri uzastopna pogotka stekao nedostižnu prednost i osvojio treći Kup Rusije u posljednje četiri godine.

Barjaktarović je imala šest odbrana, od kojih je zaustavila i dva sedmerca, dok se Bulatović jednom upisala u listu strijelaca.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Vladlena Bobrovnikova sa 11, dok je Viktorija Boršćenko meč završila sa pet pogdaka.

U poraženom timu bolje od ostalih bile su Elisaveza Malašenko sa sedam i Irina Bliznova sa šest pogodaka.

U meču za treće mjesto na turniru, Zvezda, koja je branila trofej, pobijedila je Kuban 37:32.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније