Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mondo ]

28. 02. 2015. 10:00 >> 09:54

LEGENDARNI PERUNIČIĆ

"Terminator" se vraća na teren

Trener rukometaša Crvene zvezde, Nenad Peruničić legendarni "Terminator", registrovan je i mogao bi da zaigra već sledećeg vikenda.

 

Legendarni rukometaš, sada trener Zvezde, odlučio je da se reaktivira i pomogne mladom timu u nastavku sezone. Nekadašnji bombarder reprezentacije i klubova kao što su Kil, Magdeburg, Barselona i PIK Seged, bio je u penziji od 2008, kada se oprostio od aktivnog igranja baš u crveno-bijelom dresu.

Prema saznanjiima dnevnog lista "Sport", najbolji strijelac u istoriji Lige šampiona registrovan je u subotu, u Rukometnom savezu Beograda.

"Ako bude sve u redu oko licenciranja, Nenad Peruničić bi trebalo da zaigra sledećeg vikenda, protiv Železničara, u Beogradu", piše taj list.

Takav potez Peruničić je povukao jer ne može da računa na čak osmoricu igrača koje je vodio jesenas. Petorica su povrijeđeni, a trojica su otišli. U takvoj situaciji, dolazak trojice novajlija (Dragutinović, Ivanović i Živković) bio je nedovoljan, pa je trener crveno-belih zasukao rukave i riješio da još konkretnije pomogne u borbi za opstanak.

"Sadašnji prvotimci crveno-belih pričaju da Peruničić, iako već u sredovječnim godinama, nije fizički zapušten. Kažu, trenira sa njima, na pripremama je bio više nego aktivan, a šut... Ističu, još šutira jače od ostalih!", piše "Sport".

Nema dileme da će Peruničićev povratak na teren pomoći klubu i u marketinškom smislu, pa je jasno da će i tribine tokom utakmica rukometaša Zvezde biti punije do kraja sezone.

Tokom duge karijere, legendarni levi bek bio je dva puta šampion Evrope (u dresu Bidasoe i Magdeburga), postao je najbolji strijelac Lige šampiona (122 gola u 12 utakmica, bez šutiranih penala), osvojio je dva Superkupa Evrope i dvije bronzane medalje sa reprezentacijom - na Evropskom prvenstvu u Španiji 1996. i Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније