Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 04. 2015. 20:24 >> 20:19

DO PET GODINA

Karabatićima prijeti zatvor!

Jedan od najboljih rukometaša planete Nikola Karabatić, njegov brat Luka i još 15 osoba ponovo će morati da se pojave na sudu, zbog otpužbi za ilegalano klađenje u namještanja utakmica.

Policija je prije tri godine uhapsila 17 osoba, a među njima su  bili Nikola Karabatić i njegov brat Luka koji su tada osumnjičeni sa namještanje utakmice Monpelje – Ren.

Očekivalo se da će optužnica biti odbačena ali se to nije desilo.

Proces se nastavlja, a novo suđenje bi trebalo da se organizuje tokom ljeta.

Mediji navode da tužitelji traže kaznu zatvora za sve učesnike u namještanju utakmice, a za braću Karabitć da odleže pet godina!

"Bilo bismo zadovoljniji da je optužnica odbačena, ali dokazaćemo ćemo da Nikola i Luka nijesu krivi. U teoriji im prijeti pet godina zatvora i novčana kazna, ali mislim da bi i u ovom slučaju i uslovna kazna od samo pola sata zatvora bila nepravedna", rekao je advokat Nikole i Luke Karabatića Mišel Korbier.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније