Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

03. 05. 2015. 23:10 >> 23:33

OBRADOVIĆ PORUČIO

Rotacija neophodna ako želimo dobar tim

Selektor crnogorskih rukometaša, Ljubomir Obradović, bio je zadovoljan igrom svoje mlade ekipe i time što igrači koriste priliku da stasavaju iz treniga u trening, iz utakmice u utakmicu.

"Očekujemo da momci iz svake utakmice izvuku neke pouke, da poboljšamo i odbranu i napad", istakao je selektor.

Reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras u Baru Izrael 33:27(16:13) u utakmici četvrtog kola četvrte grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Selektor je ponovo rotirao igrače, što je donijelo na ritmu, čime je slomljen otpor večerašnjeg protivnika.

"Svi igrači su svjesni da je teško igrati 60 minuta. To je sve za tim, igra Crna Gora, a ne jedan igrač. Teško je igrati u ovom ritmu, pretoplo je, a psihičko opterećenje svako od njih mora da izdrži. Mislim da smo dobro rotirali, da svi momci igraju, svako sa svakim. Ta rotacija je neophodna ako želimo da napravimo dobru reprezentaciju", nagalsio je Obradović.

Nakon četiri kola, Crna Gora je prva na tabeli, ali na kraju je najbitnije obezbijediti plasman na EP.

"Ne volim da se obaziram na ostale rezultate. Protiv Srbije na strani smo se prvi put skupili u ovom sastavu, tu utakmicu smo izgubili, a morali smo bolje. Protiv Islanda smo odigrali dobru utakmicu, u kojoj smo vodili i sa šest razlike. Sad se sve razvija u pravom smjeru, protiv Srbije će biti jedan divan meč u kojem se nadam pobjedi", izjavio je naš selekor.

Poručio je da u selekciji moraju da razmišljaju samo pozitvno, tj. da u svakoj utakmici du na pobjedu.

"Selekcija Srbije je ozbiljna i iskusna ekipa, ali nadam se da ćemo se dobro pripremiti i nastaviti u ovom ritmu kao i do sada", poručio je Obradović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније