Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

30. 05. 2015. 18:03 >> 17:58

SAVLADALI KILCE

Barsa u finalu Lige šampiona

Barselona je savladala Kilce u Kelnu 33:28 i plasirala se u finale Lige šampiona. Kataloncima će to biti 13. finale najkvalitetnijeg klupskog rukometnog takmičenjau Evropi.

Katalonci su dobili prvo poluvrijeme sa 16:14, a na startu drugog dijela se igralo po prinicipu gol za gol.

Barselona je meč prelomila sredinom nastavka serijom 3:0 za 29:26. Poljaci su se borili do kraja, ali je Barsa odbila sve nalate, za konačnih 33:28.

Najbolji u pobjedničkom sastavu bili su Nikola Karabatić sa 8, Kiril Lazarov sa 7 i Gudjon Sigurdon sa 5 golova.

S druge strane bolji od ostalih u sastavu Kilcea bili su Karol Bielicki sa 7, Ivan Čupić sa 3 i Akizu Akinigelda sa 3 gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније