Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

14. 08. 2015. 10:12 >> 10:26

MASTERS MONTREAL

Nadal diže formu, Kirjos izviždan i eliminisan

Sigurnom pobjedom nad Mihailom Južnijem, Rafael Nadal se plasirao u četvrtfinale Mastersa u Montrealu. Dan nakon što je uputio uvrjedljivi komentar na račun Stana Vavrinke, Nik Kirjos je završio učešće na Rodžers kupu, porazom od Džona Iznera.

Španski teniser nastavio je da podiže formu, a Rusa je savladao u dva seta – 6:3, 6:3.

Naredni Nadalov rival je Kei Nišikori, koji je savladao Davida Gofana sa 6:4, 6:4.

Među osam najboljih prošao je i Žo-Vilfrid Conga koji je pobijedio Bernarda Tomića sa 7:6, 6:3. Francuz u četvrtfinalu ide na Endija Marija.

Australijanac Nik Kirjios, koji je podigrao prašinu neprimjernim ponašanjem u meču sa Stanom Vavrinkom, eliminisan je u trećem kolu Rodžers kupa.

Očekivano nakon njegove vulgarne opaske upućene Vavrinki, 20-godišnji teniser grčkog porijekla dočekan je zvižducima pri ulasku na teren.  Podsjetimo, Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) kaznila je Australijanca sa 10.000 dolara.

Bolji od njega bio je Amerikanac Džon Izner, koji je slavio rezultatom 7:5, 6:3 u setovima.

Izner će se u četvrtfinalu sastati sa Žeremijem Šardijem, koji je eliminisao Iva Karlovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније