Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92 ]

05. 10. 2015. 13:02 >> 12:56

"TENIS JE MOJ ŽIVOT"

Đoković želi u trenere

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da će poslije profesionalne karijere sigurno ostati u tenisu i možda biti trener.

Đoković se trenutno nalazi u Pekingu gdje čeka početak turnira na kojem brani titulu, a na prije početka pres konferencije novinare je zanimalo kakvi su mu planovi kada ode u penziju.

"Pretpostavljam, jer je tenis moj život. Definitivno ću poslije igračke karijere nekako ostati u tenisu i biti uključen. Možda ću nekoga trenirati jednog dana", rekao je Đoković, prenosi B92.

Prvi reket svijeta je u jednom trenutku razmišljao da možda propusti turneju po Kini kako bi bio što svježiji za finiš sezone, ali je odlučio da igra zbog velike podrške koju ima u ovoj zemlji.

"Niz od 24 pobjede u Pekingu ne uzimam zdravo za gotovo, zato nastavljam i teram sebe do novih granica koje još nijesam odredio", dodao je Đoković.

On je osvojio 10 Gren slem trofeja u karijeri i očekuje se da napadne rekord Rodžera Federera koji ima 17 pehara sa najvećih turnira.

"I dalje imam mnogo da radim i mnogo da pobjeđujem kako bih došao do nivoa na kojem je on. Osvojiti 10 Gren slemova je stvarno ogromno dostignuće. Ponosan sam na to i nastaviću da pokušavam i dalje", zaključio je Đoković rekavši da je polaskan što ga upoređuju sa Švajcarcem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније