Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

06. 10. 2015. 11:58 >> 11:47
2

PEKING

Nadal se mučio, Đoković lako

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković uspješno je startovao turnir iz Serije 500 u Pekingu, poštO je u prvom kolu izgubio samo dva gema u duelu sa Simoneom Bolelijem - 6:1, 6:1.

Đoković je petostruki šampion u glavnom gradu Kine, a ovo mu je bila 25. uzastopna pobjeda.

Srpski teniser odigrao je odlično, Boleli je pružio možda malo jači otpor nego što krajnji rezultat pokazuje, ali je prvi rejet svijeta lako došao do trijumfa u prvom meču od finala US opena.

Đokovića u drugom kolu čeka Kinez Že Žang.

Osmi teniser svijeta Rafael Nadal savladao je Kineza Dia Vua sa 6:4, 6:4.

Vu ima 24 godine, trenutno je 230. na svijetu, nikada nije bio bolje plasiran od 160. pozicije, ali je ipak, uspio da namuči osvajača 14 Gren slem titula.

U Duelu Nadal i Vua viđeno je čak deset brejkova, sedam u drugom setu. Kinez je vodio i sa 4:2 u drugom setu, ali je Nadal vezao četiri gema i uprkos lošoj igri došao do pobjede.

U drugoj rundi Španca čeka Vašek Pospišil, koji je u dva seta bio bolji od Estrelje Burgosa.

Nadal je 2005. godine osvojio turnir u Pekingu, a prije dvije sezone izgubio je od Đokovića u finalu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније