Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta

29. 10. 2015. 18:08   >>  17:56

ZAVRŠNI WTA MASTERS

Šarapova omogućila Radvanskoj polufinale

Ruska teniserka Marija Šarapova pobijedila je danas Italijanku Flaviju Penetu, čime je omogućila poljskoj teniserki Agnješki Radvanskoj da se plasira u polufinale završnog WTA turnira.

Šarapova, koja je ranije obezbijedila plasman u narednu fazu, pobijedila je treći put uzastopno u Singapuru, savladavši Penetu sa 2:0 u setovima (7:5, 6:1), dok je Radvanska ranije danas savladala drugu teniserku svijeta Rumunku Simonu Halep sa 2:0 u setovima (7:6, 6:1), za sat i 45 minuta.

Peneti je bio potreban jedan osvojen set da bi bila druga u Crvenoj grupi, ali je zbog lošije razlike u setovima zauzela posljednje mjesto iza Radvanske i Simone Halep, koja je takođe eliminisana.

Protivnice Šarapovoj i Radvanskoj biće naknadno poznate, pošto se dueli trećeg kola Bijele grupe igraju sjutra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније