Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

30. 04. 2013. 18:23   >>  18:23

ROLAN GAROS

Toni Nadal: Rafa zaslužuje ustupke

Rafael Nadal treba da bude među prvim nosiocima na Rolan Garosu, uprkos činjenici da se trenutno nalazi na petom mjestu ATP liste, smatra trener i stric španskog tenisera Toni.

"Organizatori Rolan Garosa ne bi pogriješili ako bi izašli u susret i postavili Rafu malo više od pete pozicije na listi nosilaca", kazao je Toni Nadal.

On smatra da bi Rafa imao veće šanse za bolji rezultat, kao i da generalno, nije u redu da višestruki osvajač Gren slema, zbog jedne povrede izgubi zasluženi status na žrijebanju.

"Ako odluče da mu daju bolje mjesto od petog, mi svakako ne bi imali ništa protiv. Rafa je osvojio sedam titula na Rolan Garosu, a ranking je izgubio zbog toga što sedam mjeseci nije igrao. Ovakve stvari se ne bi događale da se u ranking uračunavaju svi rezultati u posljednje dvije godine. Nije logično da neko poput Huana Martina Del Potra zbog jednogodišnje povrede padne na 700. mjesto, zbog čega mora od početka da sebi krči put. To nije dobro za tenis", rekao je Nadalov stric.

Jedan od onih koji se zalažu za to da višestruki šampioni jednog Gren slema budu prvi nosioci bez obzira na to da li su aktivni u posljednje vrijeme ili ne je i Džon Mekinro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније