Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

28. 11. 2015. 22:10 >> 21:58

POBJEDA BRAĆE MAREJ

Britanci na korak od osvajanja Dejvis kupa

Teniska reprezentacija Velike Britanije povela je danas protiv Belgije sa 2:1, u finalu Dejvis kupa u Gentu, pošto su Endi i Džejmi Marej pobijedili Stiva Darsisa i Davida Gofana sa 3:1 u setovima (6:4, 4:6, 6:3, 6:2).

Braća Marej su za dva sata i 50 minuta pobijedili Darsisa i Gofana, pa je Britancima za titulu u Dejvis kupu potrebna još jedna pobjeda.

Posljednjeg dana finala, sjutra od 13 časova igraće drugi teniser svijeta Endi Marej i David Gofan, 16. na ATP listi.

Poslije tog meča počeće duel 108. igrača svijeta Rubena Bemelmansa i Kajla Edmunda, 100 na svjetskoj rang listi.

Velika Britanija je posljednju titulu u Dejvis kupu osvojila 1936. godine, dok je Belgija jedino finale igrala 1904. godine, kada je izgubila od Velike Britanije.

"Gofan je vrhunski teniser, imaće veliku pomoć navijača i očekujem težak meč, ali pripemaću se kao za svaki drugi duel. Sjutra ćemo imati dvije prilike da osvojimo trofej, a da nam je neko prije početka duela ponudio ovakvu situaciju sigurno bismo je prihvatili", rekao je Endi Marej.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније