Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

12. 05. 2013. 15:03 >> 15:03

I DALJE PRVA

Serena odbranila titulu u Madridu

Serena Vilijams po drugi put za redom je osvojila turnir u Madridu, savladavši Mariju Šarapovu 2:0 u setovima (6:1 i 6:4).

Vodeća svjetska teniserka bila je superiorna tokom cjelog meča, a do 50. WTA trofeja u karijeri došla je nakon 78 minuta igre. Bio je to meč koji je direktno odlučivao o prvom mjestu na listi, ali Ruskinja nije uspjela da smijeni, danas odličnu, Vilijams.

Ruskinja nije mogla da parira danas Sereni, jedino je na početku drugog seta osvojila brejk pa je imala prednost 2:0.

Vilijams je prvi set lako riješila u svoju korist. Silovit start na početku seta i vođstvo od 4:0 pokazali su ogromnu želju Amerikanke da odbrani trofej.

U drugom setu bilo je dramatičnije, Ruskinja je uzela brejk, ali se Vilijams brzo vratila. Šarapova je loše servirala, napravila je osam servis grešaka, griješila mnogo prvi servis, što je Vilijams iskoristila i sjajnim riternima obezbijedila sebi još jedan trofej u Madridu. Meč je završila sa brejkom bez izgubljenog poena.

Finale u madridu bio je njihov 15. duel, treći ove sezone, a Amerikanka ima ubjedljivo više pobjeda - 13.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније