Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

12. 05. 2013. 18:46 >> 18:46

ATP MADRID

Nadal bez problema sa Vavrinkom

Rafael Nadal treći put u karijeri osvojio je turnir iz Masters 1000 serije u Madridu, pošto je u finalu pružio sjajnu igru i lako izašao na kraj sa Stanislasom Vavrinkom 6:2, 6:4.

Nadal je bio bolji od Švajcarca u svih osam međusobnih susreta.

Rafa je već na startu oduzeo servis protivniku. Potom je Španac nanizao još četiti gema, pa je postalo jasno da u ovom setu, Vavrinka nema šta da traži. Nadal je tako za nešto više od pola sata vodio sa 1:0.

U drugom i jedan i drugi teniser su bili sigurni na svoj servis do petog gema, a tada je Vavrinka nekako spasio tri brejk lopte. U sedmom gemu Nadal je napravio brejk, poveo sa 4:3 i do kraja seta je sačuvao brejk prednosti i osvojio titulu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније