Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

30. 03. 2016. 23:55 >> 23:56

SAVLADAO SIMONA

Gofan preokretom do polufinala

David Gofan je prvi polufinalista Mastersa u Majamiju. Belgijanac je nakon preokreta savladao Žila Simona iz Francuske 3:6, 6:2, 6:1 i izjednačio najbolji rezultat na turnirima iz serije 1.000.

Gofan će se u borbi za finale boriti sa boljim iz meča Novak Đoković – Tomaš Berdih koji je na programu od 3 sata poslije ponoći po našem vremenu.

Prvi set pripao je Simonu, koji je iskoristio drugu brejk šansu pri vođstvu 2:1 i onda isksusno priveo set kraju, do konačnih 6:3. 

Tada je Francuz neshvatljivo pao, mnogo je griješio, pa je Belgijanac slavio sa 6:2 i poravano rezultat u setovima. Gdje je stao u drugom, Gofan je nastavio u trećem setu i završio posao za nešto manje od dva sata igre 6:1. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније