Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

19. 05. 2013. 22:25 >> 22:25

ŠESTA TITULA

Nadal: Sezona iz snova

Španski teniser Rafael Nadal rekao je poslije titule na ATP Mastersu u Rimu da ovakvu sezonu, nakon povratka zbog povrede, nije mogao ni da sanja.

"Da mi je neko rekao prije četiri ili pet mjeseci da ću poslije osam turnira, odigrati isto toliko finala i imati šest titula, rekao bih mu da je lud. Da osvojim tri Mastersa, i dva ATP turnira iz serije 500 je više od onoga što sam sanjao", rekao je Nadal.

Španac je osvojio svoju 56. titulu, a sedmu u „vječnom gradu“ i od ponedjeljka će se ponovo naći na četvrtom mjestu ATP liste.

"Sve što mogu je da se zahvalim na podršci svom timu. Zahvaljujući njima dobio sam šansu da budem ovdje i ponovo se takmičim. Ne želim još da razmišljam o Rolan Garosu, pustite me da uživam u ovoj pobjedi", zaključio je Španac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније