Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

27. 05. 2016. 17:25 >> 18:01
7

PROBLEM SA ZGLOBOM

Nadal se povukao sa Rolan Garosa

Španski teniser Rafael Nadal povukao se danas sa Otvorenog prvenstva Francuske zbog problema sa zglobom ruke.

"Igrao sam pod injekcijama. Mogao sam da nastavim, ali sam osjećao sve više i više bolova, a danas već nijesam mogao da pomjerim zglob", rekao je Nadal na konferenciji za novinare u Parizu, za koju je naveo da mu je jedna od najtežih u karijeri.

Nadal je u trećem kolu trebalo da se sastane sa Marselom Granoljers-Pujolom.

"Ovo je veoma teška pozicija, ali takav je život. Da nije Rolan Garos, vjerovatno ne bih ni preuzeo rizik da igram prvih nekoliko dana. Došao sam na ovaj turir s blagim bolom, koji je svakodnevno postajao sve jači. Mislio sam da mogu da se nosim s tim. Pokušao sam da saniram povredu raznim terapijama. Svakodnevno sam mnogo sati posvetio tome da sebe osbosobim da igram", kazao je Nadal.

Španski teniser rekao je da bi došlo do preloma lijevog ručnog zgloba da je nastavio da igra, te da je zato odlučio da se povuče.

"Na Rolan Garos sam došao sa željom da ga osvojim. Da bih ga osvojio potrebno mi je da pobijedim na još pet mečeva, a doktor mi je rekao da je to nemoguće, jer bi 100 odsto došlo do preloma. Sada mi predstoji oporavak, a ja ću se potruditi da se što prije u potpunosti oporavim i budem spreman za Vimbldon", kazao je on.

Nadal je u karijeri devet puta osvajao Rolan Garos.

Nadal je rekao da će učiniti sve i raditi naporno da bi bio spreman za Vimbldon, koji će početi 27. juna

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније