Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta

28. 05. 2016. 22:37   >>  22:22 2

SAVLADAO BEDENEA

Đoković u osmini finala Rolan Garosa

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas lako pobijedio Aljaža Bedenea iz Velike Britanije. Đoković je pobijedio sa 3:0 u setovima (6:2, 6:3, 6:3), za dva sata i četiri minuta igre.

Protivnik u narednoj rundi biće mu 14. nosilac, Španac Roberto Bautista-Agut, koji je lako u tri seta eliminisao Bornu Ćorića iz Hrvatske.

Najbolji teniser svijeta je bio dominantan protiv Bedenea. U prvom setu je protivniku dozvolio samo jednu priliku za brejk, koju on nije iskoristio, dok mu je dva puta oduzeo servis.

Đoković je lošije počeo drugi set, ali Bedene to nije iskoristio, iako je imao dvije brejk prilike već u prvom gemu. Srpski teniser je poveo sa 5:1 u tom setu i bez većih problema ga osvojio.

U trećem setu je Đoković dobro počeo, poveo 2:0, ali je brzo izgubio brejk. Ipak, srpski teniser je odmah osvojio novi, pa je lako set priveo kraju i dobio meč za plasman u osminu finala.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније