Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

30. 05. 2016. 14:36 >> 14:34

ZBOG KIŠE

Danas bez tenisa na Rolan Garosu

Organizatori Rolan Garosa saopštili su da se svi mečevi koji su zakazani za danas odgađu za sjutra.

Kiša u Parizu pada od sinoć, u najboljem slučaju prestaće kasno večeras, tako da će raspored biti zgusnut.

Za danas je bilo zakazano osam mečeva četvrtfinala, a moraju da se završe i dueli Agnješka Radvanjska - Cvetana Pironkova i Simona Halep - Samanta Stosur, koji su sinoć prekinuti zbog kiše.

Kako je saopšteno u Parizu, ako kiša dozvoli sa takmičenjem će se nastaviti u utorak od 13 sati po srednjeevropskom vremenu. 

Ovo je prvi put od 2000. da će jedan dan turnira proteći bez tenisa na terenima Rolan Garosa.

Kiša od početka turnira pravi probleme organizatorima Rolan Garosa, a s obzirom na prognoze, imaće dosta muke da privedu uspješno kraju drugi Gren slem sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније