Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

20. 05. 2013. 15:11 >> 15:12

HVALIO RIVALA

Federer očaran Nadalom

Najtrofejniji teniser svih vremena Rodžer Federa očaran je formom Rafaela Nadala, od kojeg je poražen u finalu Mastersa u Rimu 2:0 (6:1, 6:3).

Nadal je maestralnom igrom protiv Švajcarca trijumfovao u Rimu, čime je zauzeo 4. mjesto na ATP listi.

"Srećan sam što se Rafa nakon povrede vratio u velikom stilu. Njegova trenutna forma je očaravajuća, pokazao je da je neprikosnoven na šljaci", kazao je Federer.

On je istakao da je Nadal primjer da se nakon povrede treba dobro odmoriti i potom se maksimalno spremiti za povratak.

"Njegov odnos prema treninzima i igre koje je pružio nakon povrede primjer su za svakog sportistu. Fenomenalno pokriva teren i odlično riternira, kao da mu koljeno nikad nije zadavalo probleme. Kada je Rafa na vrhuncu, teško je stvoriti inicijativu, Protiv njega ne možete da diktirate ritam, kao protiv nekih drugih igrača. Pokušavao sam sve, ali mi je on otežavao igru", bio je iskren Federer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније