Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio:S.V. (beta, rtcg.me)

30. 06. 2016. 21:50   >>  21:32 2

HALEP RUTINSKI

Kveri ide na Đokovića, Marej i Raonić lako

Američki teniser Sem Kveri plasirao se danas u treće kolo londonskog Vimbldona, pošto je pobijedio Brazilca Tomaza Belučija u tri seta, 6:4, 6:3, 6:2.

Kveri, 41. igrač svijeta će u trećem kolu igrati protiv prvog na ATP listi Novaka Đokovića. To će biti njihov deveti duel, a srpski teniser pobijedio je osam puta, od kojih u četiri posljednja meča.

Endi Marej je lako i ubjedljivo savladao Jen-Hsun Lua 6:3, 6:2, 6:1.

Momak sa Tajvana je napravio brejk na startu i poveo 3:1, ali je onda uslijedila furiozna igra Mareja, koji je završio posao za manje od dva sata. U sljedećem kolu Marej će igrati protiv Australijanca Džona Milmana.

Miloš Raonić je lako izašao na kraj sa Italijanom Andresom Sepijem 7:6 (7-5), 6:4, 6:2, dok je domaći predstavnik Danijel Evans zakazao duel sa Rožerom Federerom u trećem kolu, pošto je pobijedio Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova u tri seta, 7:6, 6:4, 6:1.

Belgijanac David Gofan plasirao se u treće kolo pošto je pobijedio Francuza Edvarda Rožera Vaslena sa 6:4, 6:0, 6:3. Gofan, 11. nosilac, će u trećem kolu igrati protiv pobjednika duela Španca Nikolasa Almagra i Denisa Istomina iz Uzbekistana.

Britanski teniser Danijel Evans plasirao se u treće kolo pošto je pobijedio Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova u tri seta, 7:6, 6:4, 6:1. Domaći takmičar će igrati protiv sedmostrukog pobjednika Vimbldona Švajcarca Rodžera Federera.

Peti nosilac Rumunka Simona Halep plasirala se u treće kolo pošto je za 65 minuta pobijedila Italijanku Frančesku Skjavone sa 6:1, 6:1. Ona će u trećem kolu igrati protiv Holanđanke Kiki Bertens, koja je sa 6:4, 6:4 pobijedila Monu Bartel iz Nemačke.

Amerikanka Medison Kiz pobijedila je u drugom kolu Belgijanku Kirsten Flipkens poslije tri seta, 6:4, 4:6, 6:3. Ona će u trećem kolu igrati protiv pobjednice duela Italijanke Sare Erani i Francuskinje Aliz Korne.

Njemačka teniserka Sabine Lisicki plasirala se u treće kolo pošto je pobijedila Australijanku Samantu Stosur sa 6:4, 6:2. Ona će igrati protiv bolje iz duela Jaroslave Švedove iz Kazahstana i Ukrajinke Elene Svitoline.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније