Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: P.R. [ Beta ]

27. 08. 2016. 23:51   >>  23:31

MAREJ PRED US OPEN

"Pokušaću da iskoristim svaku šansu"

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da će pokušati da iskoristi svaku šansu za uspjeh, počevši od predstojećeg grend slem turnira, Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku.

Marej je prošle nedjelje u finalu Mastersa u Sinsinatiju izgubio od Marina Čilića iz Hrvatske i prekinuo niz od 22 pobjede. Drugi teniser svijeta je tokom tog niza osvojio Vimbldon i odbranio zlatnu olimpijsku medalju u Rio de Žaneiru.

On je do sada osvojio tri grend slem turnira, od kojih je prvi osvojio upravo u Njujorku 2012. godine, kada je u finalu pobijedio Novaka Đokovića poslije pet setova.

Đoković je prethodnih nedjelja imao problema sa povredom zgloba, a od ostalih favorita Švajcarac Rodžer Federer neće igrati na Ju Es openu zbog povrede.

"Imam 29 godina i mislim da ću, ako budem imao sreće, moći da igram na ovako visokom nivou još tri, maksimum četiri godine. To nije lako. Nadam se da ću ovako igrati i kada napunim 38 godina, ali to nije vjerovatno. To ću iskoristiti na pozitivan način, znajući da moram da iskoristim svaku priliku koja se ukaže. Radi se o drugačijem mentalitetu od onog kada ste mlađi i kada mislite da imate više vremena", rekao je Marej, prenijeli su britanski mediji.

Marej će u prvom kolu Ju Es opena, koji počinje u nedjelju, igrati protiv 82. igrača svijeta Lukaša Rosola iz Češke.

Branilac titule, prvi teniser svijeta Novak Đoković igraće u prvom kolu protiv Jiržija Janoviča iz Poljske, dok će Španac Rafael Nadal igrati protiv Denisa Istomina iz Uzbekistana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније