Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

28. 08. 2016. 12:38 >> 12:18

POBIJEDILA UKRAJINKU

Radvanskoj titula pred US open

Poljska teniserka Agnješka Radvanska osvojila je trofej u Nju Hejvenu trijumfom nad Ukrajinkom Elinom Svitolinom u finalu.

Radvanjska, koja je bila postavljena za prvog nosioca, do pobjede nad Svitolinom je došla sa 6:1, 7:6 (7-1). Iako je Poljakinja gotovo bez problema osvojila prvi set, Svitolina se probudila u nastavku i imala je čak šansu da uvede meč u treći set.

Međutim, Radvanska je kad je bilo najpotrebnije, u tajm-brejku, bila bolja i zasluženo je osvojila trofej. Za Radvanjsku je to druga titula ove sezone, poslije Šenžena, a ukupno 16. u karijeri. 

Turnir u Nju Hejvenu je za teniserke bio posljednja provjera pred početak US Opena u ponedjeljak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније