Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: P.R. [ Beta ]

29. 08. 2016. 20:27 >> 20:20

US OPEN

Vični, Kvitova i Kerber u drugom kolu

Italijanska teniserka Roberta Vični plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas pobijedila Njemicu Anu-Lenu Fridsam u dva seta - 6:2, 6:4.

Prošlogodišnja polufinalistkinja Ju es opena i Fridsam su otvorile program na stadionu "Artur Eš".

U drugo kolo plasirala se i Čehinja Petra Kvitova, koja je na startu turnira pobijedila Jelenu Ostapenko iz Litvanije sa 7:5, 6:3. Kvitova će u narednoj rundi igrati protiv Čale Bjukočaj iz Turske, koja je bila bolja od Amerikanke Irine Falkoni.

I Anđelik Kerber se plasirala u drugo kolo, pošto joj je Poljakinja Polona Hercog predala meč pri vođstvu Njemice od 6:0 i 1:0.

Druga teniserka svijeta će u narednoj rundi igrati ili protiv Aliz Korne iz Francuske ili protiv Hrvatice Mirjane Lučić Baroni.

Njemica Andrea Petković je u prvom kolu bila bolja od Slovakinje Kristine Kucove sa 7:6, 6:3. Ona će u narednom kolu igrati protiv Belinde Benčić iz Švajcarske, koja je sa 2:1 savladala Amerikanku Samantu Kraford.

Dankinja Karolina Voznijacki pobijedila je domaću teniserku Tejlor Taunzend sa 4:6, 6:3, 6:4. Njena naredna protivnica biće ili Frančeska Skjavone ili Svetlana Kuznjecova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније