Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: P.R. [ Beta ]

08. 09. 2016. 09:44 >> 09:25

US OPEN

Trijumfi Serene i Vavrinke za polufinale

Prva teniserka svijeta Amerikanka Serena Vilijams plasirala se u polufinale Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku pošto je jutros pobijedila petu teniserku svijeta Simonu Halep iz Rumunije u tri seta 6:2, 4:6, 6:3.

Vilijams je pobijedila za dva sata i 15 minuta. Ona pokušava da osvoji sedmu titulu na Ju Es openu, a ukupno 23. grend slem trofej u karijeri, što bi bili rekordi u Open eri.

Halep je prva teniserka koja je na ovogodišnjem Ju Es openu oduzela servis i set Vilijams.

Vilijams će u polufinalu igrati protiv 10. nosioca Čehinje Karoline Pliškove.

Švajcarski teniser Sten Vavrinka plasirao se u polufinale pošto je pobijedio 142. igrača svijeta Argentinca Huana Martina Del Potra u četiri seta, 7:6, 4:6, 6:3, 6:2. Taj meč završio se u 1.20 poslije ponoći po lokalnom vremenu.

Treći teniser svijeta Vavrinka je do drugog uzastopnog plasmana u polufinale došao za tri sata i 15 minuta. On će u polufinalu igrati protiv šestog nosioca Keija Nišikorija iz Japana, koji je poslije pet setova pobijedio drugog igrača svijeta Britanca Endija Mareja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније