Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

30. 05. 2013. 18:19 >> 18:19

ROLAN GAROS

Ispale Na Li i Cibulkova

Betani Matek-Sends napravila je veliko iznenađenje, pošto je u drugom kolu Rolan Garosa, šokirala Kineskinju Na Li sa 5:7, 6:3, 6:2.

Amerikanka se tako revanširala Kineskinji za poraz iz Madrida. To je četvrta pobjeda za Sends nad teniserkama iz Top 10. Sljedeća rivalka biće Paula Ormaečea, koja je savladala prošlogodišnju četvrtfinalistkinju Jaroslavu Švedovu 6:4, 7:6 (8-6).

Još jedno iznenađenje viđeno je u okršaju Marine Eraković i Dominike Cibulkove – devojka koja nastupa pod zastavom Novog Zelanda savladala je 16. nositeljku sa 6:2, 2:6, 6:4 i sada će igrati sa Sloun Stivens iz SAD, koja je bila bolja od zemljakinje Vanije King 6:1, 6:3.

Samanta Stosur je prema očeikivanju pobijedila Kristinu Mladenović sa 6:4, 6:3, i igraće u trećem kolu protiv Jelene Janković. Druga kineskinja Ži Ženg je sa 6:3, 6:1 bila bolja od Amerikanke Melani Odin, a u narednoj rundi je vjerovatno čeka Marija  Šarapova, koja igra protiv Judžin Bušar.

Rezultati, drugo kolo:

Marina Eraković – Dominika Cibulkova 6:2, 2:6, 6:4

Betani Matek-Sends – Na Li 5:7, 6:3, 6:2

Paula Ormaečea – Jaroslava Švedova 6:4, 7:6 (8-6)

Đije Ženg – Melani Udan 6:3, 6:1

Jelena Janković – Harbinje Mugurusa 6:3, 6:0

Sloun Stivens – Vanija King 6:1, 6:3

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније