Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

09. 10. 2016. 16:11 >> 18:52

POBJEDA U DVA SETA

Marej osvojio turnir u Pekingu

Britanski teniser Endi Marej osvojio je danas turnir u Pekingu, pošto je u finalu pobijedio Bugarina Grigora Dimitrova u dva seta, 6:4 i 7:6 (2).

Marej je u 11. međusobnom duelu s Dimitrovim do osme pobjede došao poslije sat i 58 minuta igre.

Britanskom teniseru je ovo peti trofej u sezoni, a 40. u karijeri.

Marej je već u prvom gemu meča stigao do brejka. Stečenu prednost je sigurnim servis gemovima sačuvao do kraja tog perioda za vođstvo od 1:0.

U drugom setu Britanac je u petom gemu napravio brejk, ali je Dimitrov uspio da uzvrati istom mjerom kada je Marej pri rezultatu 5:4 servirao za pobjedu.

Drugi set je potom otišao u taj-brejk, a Marej je u odlučujućem gemu trijumfovao sa 7:2.

Za Mareja, drugog igrača svijeta, ovo je peti trofej u ovoj godini, ukupno 40. u karijeri, a ove sezone ovo mu je bilo deveto finale.

U finalu ženske konkurencije, Poljakinja Agnješka Radvanska pobijedila je 14. teniserku svijeta Britanku Džoanu Kontu u dva seta, 6:4, 6:2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније