Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: S.V. [ Beta ]

21. 10. 2016. 23:37   >>  23:24

RODŽER FEDERER

"Uznemirila me Đokovićeva kriza"

Švajcarski teniser Rodžer Federer, osvajač rekordnih 17 grend slem trofeja, izjavio je da ga je uznemirila kriza u koju je ušao Novak Đoković, ali da je to na neki način normalno nakon što je osvojio sve.

Đoković je poslije kompletiranja sva četiri najveća trofeja osvajanjem Rolan Garosa (ukupno 12 gren slem titula) zaustavljen na Vimbldonu u trećem kolu, potom je eliminisan na startu Olimpijskih igara, a zatim izgubio finale US opena od Stanislasa Vavrinke.

"Nijesam mislio da Vavrinka može da pobijedi, ne zbog toga što imam nešto protiv njega već sam mislio da je nemoguće da Đoković izgubi to finale. Novak prolazi kroz krizu, to me je uznemirilo", rekao je Federer u intervjuu za švajcarski "Tages Anzeiger", a prenio je RTS.

Federer, koji zbog povrede pauzira još od Rolan Garosa, kaže da je sve što se trenutno dešava Đokoviću normalno.

"Jednom kad osvojiš sve gren slemove, počinje nova karijera. Moraš da se zapitaš: Zašto bih nastavio da igram? Moraš da promijeniš svoj mentalitet, odrediš nove ciljeve. To zahtijeva nedjelje, nekad i mjesece ili cijelu godinu dok se ne "pronađeš". Nije da je Đoković sad loš igrač. Toliko je dobar da će pobjeđivati dok god igra", rekao je Federer i poručio da jedva čeka povratak na teren 2017. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније