Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: B.V.

01. 12. 2016. 09:50   >>  09:28 3

BEKEROV ULTIMATUM

"Ili Imaz, ili ja"

Čini se da duga i problematična sezona Novaka Đokovića još uvijek nije završila. Nakon pada s prvog mjesta ATP liste, srpski se teniser suočio s novim izazovima, i to u vlastitom stručnom štabu.

 

Po pisanju njemačkog Bilda, Đokovićev trener Boris Beker postavio je ultimatum srpskom teniseru. Njemački velikan navodno je u jako lošim odnosima sa psihoterapeutom Pepeom Imazom, pa je nastavak suradnje uslovio njegovim odlaskom iz stručnog štaba.

Njemački dnevnik piše kako Beker i dalje želi sarađivati s Đokovićem, ali želi da glavnu riječ u stručnom štabu vode on i Marijan Vajda. S ovom se idejom navodno složio i Vajda, slovački stručnjak kojem je sa Špancem Imazom takođe sve teže sarađivati, a sa Đokovićem radi dugi niz godina i jedan je o tvoraca njegovog uspona u svjetskom tenisu.

Na radikalni korak odlučili su se na kraju ove sezone, nakon što je Beker ove godine već u nekoliko navrata isticao kako saradnja u stručnom štabz daleko od idealne, a da je za to odgovoran Pepe Imaz, duhovni guru koji propovijeda filozofiju “Amor y Paz”, odnosno ljubav i mir.

U slučaju da Đoković prihvati uslove vjernog trenerskog dvojca, njemački i slovački stručnjak pokušaće sljedeće sezone vratiti Novaka na prvo mjesto svjetske ljestvice. No, u tom slučaju, Imaz će morati otići, prenosi Jutarnji.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније