Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

07. 06. 2013. 18:30 >> 18:30

VELIKI MEČ

Nadal: Ovo nema nigdje na svijetu

Španac Rafael Nadal imaće priliku da u nedjelju po osmi put podigne u vis pehar Rolan Garosa nakon što je u pet setova savladao prvog igrača današnjice Novaka Đokovića sa 6:4, 3:6, 6:1, 6:7, 9:7.

Rafin skor u Parizu je sada zaista impresivan - 58:1 (jedini poraz doživio od Robina Soderlinga).

Rafa je po završetku meča bio staložen, kao da je u neku ruku navikao da u Parizu daje "pobjedničke" izjave .

"Bio je ovo još jedan veliki meč između mene i Novaka. On se toliko puta vraćao u meč, oduševljen sam kako smo igrali. Ovako nešto se nigdje na svijetu ne može pronaći niti vidjeti. Novak je veliki borac ali uvijek je tako kad igramo jedan protiv drugog. Takvi preokreti su i dobri za ovaj sport. Sada je situacija išla u moju korist i drago mi je zbog toga", rekao je Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније