Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

08. 06. 2013. 16:46 >> 16:49

BEZ IMPERATIVA

Ferer: Trenutno sanjam

Sjutra se na „Filip Šatrijeu“ igra špansko finale Rolan Garosa, a prvi put za Gren slem titulu boriće se David Ferer. On je ubjedljivo savladao domaćeg takmičara Žo-Vilfreda Congu u tri seta, pa će pokušati da skine sa trona "Kralja šljake" i zemljaka Rafaela Nadala.

"Ja trenutno sanjam. Ovo su predivni trenuci. Rolan Garos je mjesto koje obožavam, ovo je turnir koji volim, a sada sam ovdje izborio prvo finale nekog Gren slema u karijeri. Strašno, osjećaji su fenomenalni", rekao je oduševljeni Ferer.

Njegova sjajna pobjeda nad Congom ostala je u drugom planu zbog epskog polufinala između Nadala i Đokovića.

"Dok sam čekao kraj meča Nadala i Đokovića, pomislio sam da možda Conga i ja nećemo uopšte stići da završimo meč. Ali, stvarno sam čitav dan bio fokusiran. Kada je počeo meč pogotovo. Samo sam hteo da igram dobro, htio sam finale", rekao je Ferer.

Poslednja prepreka na putu ka prvoj Gren slem tituli mu jevjerovatno najbolji igrač na šljaci u istoriji ove igre - Nadal.

"Ovo je njegov turnir i ovo je njegova podloga. Njega je veoma teško pobijediti, pogotovo na zemlji. Ali, ja želim da nastavim da sanjam. Želim u nedjelju da izađem na teren i uživam, odnosno, da probam da odigram najbolje što mogu. Pa, kako bude", zaključio je Ferer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније