Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

08. 06. 2013. 17:30 >> 17:30

ROLAN GAROS

Serena bez premca u Parizu

Serena Vilijams je u finalu Rolan Garosa savladala Mariju Šarapovu rezultatom 2:0 u setovima (6:4, 6:4) i tako došla do svog drugog trofeja u karijeri na ovom prestižnom turniru.

Serena Vilijams je još jednom sigurnom igrom, uostalom kao i tokom čitavog turnira, stavila da znanja Šarapovoj da neće imati ni promil šansi u finalu. Meč je počeo dobro po Ruskinju koja odmah na startu pravi brejk i dolazi do prednosti od 2:0. Međutim, odmah zatim, gubi dva gema na svom servisu pa Serena dolazi do prednosti od 4:2.

Pri rezultatu 4:3 Šarapova se novim brejkom vraća u meč, ali opet gubi servis pa Vilijamsova osvaja prvi set rezultatom 6:4.

U drugom setu nije bilo previšebrejkova, a jedini se dogodio pri rezultatu 2:1 za Vilijamsovu kada Šarapova gubi svoj servis.

 Taj trenutak, ispostavilo se kanije, bio je i odlučujući, pa je Vilijamsova riješila i taj dio igre rezultatom 6:4 i tako došla do titule na Rolan Garosu i svog 16. trofeja na Gren Slem turnirima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније