Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2017. 10:40 >> 11:16
4

TEŽAK ŽRIJEB ZA FEDERERA

Đoković protiv Verdaska, Marej na Marčenka

Srpski teniser Novak Đoković počeće odbranu titule na Otvorenom prvenstvu Australije protiv Španca Fernanda Verdaska, a u njegovoj polovini žrijeba nalaze se i Rafael Nadal, treći igrač svijeta Miloš Raonić, zatim Dominik Tim i Gael Monfis, odlučeno je današnjim žrijebom u Melburnu.

Đoković je drugi nosilac turnira, dok Verdasko nije među nosiocima, a trenutno je 40. igrač svijeta. Njih dvojica su se sastali nedavno u polufinalu turnira u Dohi, kada je srpski teniser spasao pet meč lopti i izbacio rivala.

Đoković bi u eventualnom drugom kolu igrao sa pobjednikom meča Denis Istomin – kvalifikant. Mogući protivnici u polufinalu su Raonić, Monfis i Nadal.

Prvi nosilac Endi Marej počinje takmičenje protiv Ilje Marčenka, a u eventualnom drugom kolu ga čeka pobjednik meča Lu Jensuna i kvalifikanta.

Četvorostruki šampion Rodžer Federer ima težak posao, pošto ga u osmini finala čeka peti nosilac Kei Nišikori, a u četvrtfinalu Marej.

Takmičenje na prvom Gren slem sezone počinje u ponedjeljak.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније