Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: P.R. [ Beta ]

19. 01. 2017. 14:50 >> 14:27

AUSTRALIJAN OPEN

Nadal i Tim prošli dalje

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobijedio Kipranina Markosa Bagdatisa u tri seta - 6:3, 6:1, 6:3.

Meč Nadala i Bagdatisa, devetog i 36. tenisera svijeta, trajao je nešto više od dva sata. Ovo je bio deseti međusobni susret ta dva tenisera i deveta pobjeda Španca.

Nadal nije imao problema u današnjem meču, od početka duela on je bio taj koji je diktirao igru i ni u jednom momentu nije dozvolio Bagdatisu da ga ugrozi. Španac je u prvom setu dva puta oduzeo servis protivniku, u drugom tri puta, a u trećem jednom. Bagdatis je uspio da spasi dvije meč lopte, ali ne i treću.

Nadal će u trećem kolu igrati protiv Aleksandera Zvereva iz Njemačke.

U treće kolo Australijan opena plasirao se i osmi nosilac, Austrijanac Dominik Tim, koji je slavio protiv domaćeg tenisera Džordana Tompsona sa 6:2, 6:1, 6:7, 6:4.

Protivnik Tima u narednoj rundi je Benoa Per iz Francuske, koji je u drugom kolu bio bolji od Italijana Fabija Fonjinija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније