Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

28. 01. 2017. 23:50   >>  23:22

NE IGRA U DEJVIS KUPU

Raonić pauzira zbog povrede

Treći teniser svijeta Miloš Raonić zbog povrede neće igrati za Kanadu u predstojećem meču protiv Velike Britanije, u prvom kolu Dejvis kupa.

Raonić je prije nekoliko dana povrijedio primicač, u meču protiv Rafaela Nadala u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu.

On će zbog toga propustiti meč protiv Velike Britanije, koji se igra od 3. do 5. februara u Otavi.

"Tužan sam i razočaran, ali nijesam u stanju da se takmičim", rekao je Raonić.

Kanada u svom timu tako neće imati nijednog igrača iz prvih 100 na ATP listi, pošto je Piter Polanski 132. igrač svijeta, a Vesek Pospišil 135. U ekipi je i juniorski šampion Vimbldona Denis Šapalov, kao i veteran Danijel Nestor, koji se takmiči u dublu.

U britanskom timu neće biti prvog tenisera svijeta Endija Mareja, koji nije pozvan jer mu je selektor Leon Smit dozvolio da se odmori poslije Australijan opena.

Singlove će igrati 46. igrač svijeta Kajl Edmund i 51. na ATP listi Danijel Evans, dok će u dublu nastupiti Džejmi Marej i Dominik Inglot.

Pobjednik duela Kanade i Velike Britanije će u četvrtfinalu Dejvis kupa, u aprilu, igrati protiv pobjednika meča Japana i Francuske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније