Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

16. 06. 2013. 23:00   >>  23:00

SAMOPOUZDANJE

Federer: Jedva čekam Vimbldon

Rodžer Federer ima dva razloga za zadovoljstvo poslije osvojenog turnira u Haleu. Švajcarac je osvojio prvu ATP titulu u tekućoj sezoni, ukupno 77. u karijeri. Fedeks je takođe napredovao na listi najuspješnijih tenisera po broju titula. Izjednačio se na trećem mjestu sa Amerikancem Džonom Mekinroom.

“U posljednjih deset mjeseci  nijesam osvojio trofej, ali mislim da sam igrao dobro. Ipak, kada je bilo najvažnije, drugi su bili bolji. U meču sa Južnjim je sve išlo kako treba”, rekao je Rodžer posle pobjede u finalu  6:7 (5-7), 6:3, 6:4.

Vimbldon počinje 24. Juna, a Federer brani trofej, prošle godine u finalu je savladao  Endija Mareja.

“Fizički sam spreman, imam samopouzdanja i jedva čekam ono što dolazi. Veoma sam zadovoljan svojom igrom ove nedjelje”, rekao je Švajcarac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније