Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: S.V.

21. 04. 2017. 19:20 >> 18:59
6

NAKON VELIKE BORBE

Gofan srušio Đokovića za polufinale

Belgijanac David Gofan prvi put je prošao u polufinale Mastersa u Monte Karlu, pošto je nakon velike borbe eliminisao Novaka Đokovića (6:2, 3:6, 7:5).

U prvom setu Gofan je dominirao, već na startu oduzeo servis rivalu, u petom gemu je to ponovio i za samo pola sata poveo 1:0 (6:2).

Đoković je regaovao u drugom setu, stigao do brejka i poveo 4:1, da bi nedugo zatim realizovao četvrtu set loptu i izjednačio (6:3).

Srspski teniser je bolje otvorio odlučujući dio igre, došao do 2:0, imao i 4:2, ali nije uspio da privede meč kraju.

Gofan je opet podigao nivo igre, vezao tri gema, a kod rezultata 6:5 je iskoristio petu meč loptu i otišao u polufinale.

Tamo će igrati sa boljim iz duela Rafael Nadal - Dijego Švarcman.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније