Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: P.R. [ Beta ]

28. 04. 2017. 21:29   >>  21:08

TURNIR U ŠTUTGARTU

Šarapova poslije dva seta u polufinalu

Ruska teniserka Marija Šarapova plasirala se danas u polufinale turnira u Štutgartu, pošto je pobijedila 73. teniserku svijeta Anet Kontevejt iz Estonije poslije dva seta, 6:3, 6:4.

U trećem meču poslije isteka 15-mjesečne suspenzije, Šarapova je iskoristila pet od šest brejk lopti.

"Zaista uživam", rekla je Šarapova.

Petostruka osvajačica grend slem trofeja će u polufinalu igrati protiv Francuskinje Kristine Mladenović, koja je sa 6:3, 6:2 pobijedila Karlu Suares Navaro iz Španije.

Mladenovićeva je jedna od brojnih teniserki koje su kritikovale Šarapovu zbog kršenja doping pravila, ali je Ruskinja rekla da joj to neće biti dodatni motiv u sjutrašnjem meču.

"Nijesam neko ko će to iskoristiti u sklopu povratka na teren. Rezultati govore umjesto mene i to je najvažnije. Najveći dio mog povratka je ono što se dešava na terenu, a tamo ću to i ostaviti", navela je Šarapova.

Šarapova u Štutgartu pokušava da osvoji treću titulu, poslije 2012. i 2014.

Ona je za učešće na turniru dobila specijalnu pozivnicu organizatora, pošto je izgubila renking na WTA listi zbog suspenzije koju je dobila zbog korišćenja meldonijuma. Šarapova je rekla da je taj lijek koristila zbog problema sa srcem i da nije znala da je na listi zabranjenih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније