Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

19. 06. 2013. 22:10 >> 22:10

PROGNOZA

Ivanišević: Đoković prvi favorit na Vimbldonu

Osvajač Vimbldona iz 2001. godine Goran Ivanišević kazao je da je Novak Đoković najveći favorit za osvajanje titule na terenima Ol Ingland Klaba.

“Prema mojoj prognozi, Đoković će osvojiti trofej na Vimbldonu, a drugi favorit mi je Marej. Novak je prvi igrač svijeta, razočaran je porazom od Nadala jer je imao šansu u petom setu i mislim da će zato biti motivisaniji da osvoji Vimbldon. Prošle godine nije dobro odigrao protiv Federera. Uz to, podloga mu odgovara jer je brža, a odgovara mu i visina odskoka loptice”, istakao je Ivanišević.

Hrvat je napomenuo da ne treba otpisati Federera, koji stiže kao branilac titule…

“Federer mora da odigra dobro – bio je loš na Rolan Garosu, nije bio maksimalno spreman. Ali u London dolazi kao branilac titule i ne želi glupo da izgubi od bilo koga. Biće ga teško pobijediti, naročito u drugoj nedjelji turnira. Trijumfovao je i u Haleu, tako da na Vimbldonu neće lako predati trofej”, rekao je Ivanišević.

Hrvatski teniser tri puta je gubio u finalu Vimbldona (1992, 1994, 1998) prije nego što je konačno osvojio titulu 2001. godine. Tada je u finalu pobijedio Patrika Raftera, a ostaće zapamćeno da je na turnir došao zahvaljujući “vajld-kardu“ organizatora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније