Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

18. 05. 2017. 09:26 >> 09:09

VUDBRIDŽ PRED MEČ

Federer se plaši Nadala, zato ne igra u Parizu

Tod Vudbridž, nekadašnji australijski teniser, rekao je da je Rodžer Federer odlučio da preskoči Rolan Garos, jer se plaši duela sa Rafaelom Nadalom.

Jedan od dvojice "drvenih", koji su među najboljim dubl igračima svih vremena, istakao je da Otvoreno prvenstvo Francuske nije bilo u Federerovim planovima, a da je dobra forma Nadala učinila da potvrdi da neće igrati.

"Kada sjednete i pogledate Federerov raspored za ovu godinu, mislim da je poprilično jasno – Rolan Garos nikada nije bio u planu. I, odjednom, on kaže da će možda igrati. To bi mu poremetilo planove za ostatak godine. Mislim da je gledao Rafu i da je zadivljen njegovom formom, pa je shvatio da nema šanse da ga pobijedi na podlozi na kojoj je Nadal dominirao protiv njega. Da kažemo i da bi se sastali u finalu Rolan Garosu, gledali bismo isti scenario kao ranije, bez obzira što ga je tri puta pobjeđivao ove godine. Bila bi to repriza svih onih godina kada je Španac dominirao protiv njega na šljaci”, rekao je Vudbridž. 

Švajcarac je fenomenalno počeo sezonu – osvojio je tri velike titule i triput savladao Španca, ali je Rafa potom eksplodirao na šljaci i vezao titule u Monte Karlu, Barseloni i Madridu. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније