Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

19. 05. 2017. 17:46   >>  17:18

IGRAĆE KVALIFIKACIJE

Šarapova neće tražiti specijalnu pozivnicu za Vimbldon

Ruska teniserka Marija Šarapova rekla je danas da neće tražiti specijalnu pozivnicu za Vimbldon, već da će u glavni žrijeb trećeg grend slem turnira u sezoni pokušati da uđe kroz kvalifikacije.

Šarapova, koja se tenisu vratila poslije 15 mjeseci suspenzije zbog dopinga, tražila je specijalnu pozivnicu za Rolan Garos, ali su je organizatori tog turnira ranije ove nedjelje odbili.

"Zbog poboljšanog renkinga nakon prva tri turnira poslije povratka na teren, ja ću igrati u kvalifikacijama za Vimbldon i neću tražiti specijalnu pozivnicu", napisala je Šarapova na svom sajtu.

Šarapova je po povratku na teren učestvovala na tri turnira zahvaljujući specijalnim pozivnicama. Tenisu se vratila na turniru u Štutgartu gdje je stigla do polufinala. Taj nastup joj je omogućio povratak na WTA listu sa koje je bila isključena oktobra prošle godine.

Nakon turnira u Štutgartu, učestvovala je na turnirima u Madridu i Rimu. Ona je u drugom kolu Rima, ranije ove nedjelje, predala meč drugog kola Hrtvatici Mirjani Lučić-Baroni zbog povrede lijeve noge.

Ona je juče dobila "vajl kard" za turnir u Birmingemu koji počinje 19. juna, dvije nedjelje prije Vimbldona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније