Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

11. 06. 2017. 14:45   >>  14:17

ZBOG POVREDE

Šarapova propušta i Vimbldon

Bivši prvi reket ženskog tenisa Marija Šarapova zbog povrede neće nastupiti na trećem i najvažnijem Gren slem turniru, Vimbldonu.

Povratnica na teniske terene nakon odslužene suspenzije zbog dopinga, Šarapova je na društvenim mrežama objavila da će zbog povrede propustiti naredne turnire na travnatoj površini.

Ruskinja se povrijedila na meču drugog kola turnira u Rimu još početkom maja, a ustanovljeno je da je riječ o težoj povredi butnog mišića.

Ranije je Šarapova izjavila da neće tražiti specijalnu pozivnicu za učešće na Vimbldonu, već da će nastup na tom turniru koji važi za nezvanično tenisko prvenstvo svijeta pokušati da izbori nastupom na kvalifikacionom turniru na travnatom terenu u Rohemptonu. Propuštanje tog turnira znači da Šarapova propušta i Vimbldon koji se igra od 3. do 16 jula.

Povratak petostruke osvajačice Grend slem turnira na teren očekuje se na turniru u američkom Stanfordu koji počinje 31. jula.

Nakon što je odslužila 15 mjeseci suspenzije zbog pozitivnog testa na doping, Šarapova se u svijet tenisa vratila na krajem aprila na turniru u Štutgartu. Nastupila je i na turnirima u Madridu i Rimu, a nije dobila pozivnicu za francuski Rolan Garos.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније