Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

objavio: S.V. [ Beta ]

26. 06. 2017. 19:35 >> 19:06

NASTAVAK SARADNJE

Đoković: Agasi će biti uz mene na Vimbldonu

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da će trener Andre Agasi biti uz njega na Vimbldonu tokom čitavog turnira.

Đoković se za nastup na Vimbldonu priprema na turniru u Istbornu, a danas je saznao da će mu protivnik u drugom kolu biti Kanađanin Vasek Pospišil.

"Agasi neće biti ovdje u Istbornu, ali će biti u Londonu za Vimbldon. Ostaće na turniru sve dok sam ja na turniru, tako da je to sjajna vijest", rekao je Đoković, prenosi Eurosport.

Đoković je na Rolan Garosu izgubio od Dominika Tima u četvrfinalu i to pošto što je Agasi napustio Pariz.

Srpski teniser je nagovijestio da će legendarni Amerikanac u London stići prije njegovog prvog meča.

"Trebalo bi da stigne sljedećeg vikenda, tako da će biti u Londonu i prije početka turnira", rekao je Đoković.

"Osam ili devet dana koliko smo proveli zajedno u Parizu su bili veoma korisni za mene, da ga upoznam, da učim od njega", dodao je srpski teniser.

Đoković nije igrao takmičarske turnire između Rolan Garosa i Vimbldona još od 2010. godine. On je dobio specijalnu pozivnicu za turnir u Istbornu.

"Ove godine sam znao da želim da igram, ali sam mislio da su turniri u Kvinsu i Haleu prerano. Želio sam da se odmorim i da imam vremena da se dobro pripremim. To je razlog zbog kojeg sam došao u Istborn", rekao je Đoković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније