Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

12. 07. 2017. 21:42 >> 21:13
2

NAGOVIJESTIO PAUZU

Đoković: Pokušao sam sve, ali bol je bio nepodnošljiv

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da mu je žao što je zbog povrede desnog lakta morao da preda Tomašu Berdihu današnji četvrtfinalni meč na Vimbldonu i nagovijestio da bi mogao da završi sezonu kako bi se potpuno oporavio.

Đoković je predao Berdihu meč pri rezultatu 6:7, 0:2, poslije sat vremena.

"Radi se o laktu koji me muči već godinu i po dana. Žao mi je što sam na ovakav način morao da završim Vimbldon, grend slem turnir. Ako se neko loše zbog toga osjeća, to sam ja, ali pokušao sam", rekao je Đoković, preneli su britanski mediji.

Srpski teniser je tokom jučerašnjeg meča sa Adrijanom Manarinom u dva navrata tražio pomoć fizioterapeuta.

"Pokušao sam sve šta sam mogao da budem u stanju da igram današnji meč. Mogao sam 30 minuta da igram uz podnošljiv bol. Masaže i ljekovi nijesu pomogli. Probleme sam najviše osjećao prilikom servisa i forhenda. Poslije toga nije imalo smisla nastaviti", naveo je Đoković.

On je nagovijestio da bi mogao da završi sezonu kako bi se potpuno oporavio.

"Razgovaraću sa specijalistima kao što sam i prethodnih godinu dana, da probamo da ustanovimo kako najbolje da riješimo problem, da pronađemo dugoročno rješenje. Kratkorajno rješenje je da se više odmaram. Vidjećemo. Nijesam specijalista, nijesam ortoped. Sigurno ću razgovarati sa nekim", rekao je Đoković.

U polufinalu Vimbldona igraće Švajcarac Rodžer Federer protiv Čeha Tomaša Berdiha, kao i Marin Čilić iz Hrvatske protiv Amerikanca Sema Kverija.

Federer će pokušati da osvoji osmu titulu na Vimbldonu, a u ovo vrijeme prošle godine morao je da završi sezonu zbog povreda koljena i leđa.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније